Victòria contundent de l'Advisoria Boet a Lanzarote

Les mataronines van superar el Magec Tías per 66 a 90

Advisoria Boet - Magec Tías

L'Advisoria Boet va tornar amb la victòria sota el braç en la seva visita a Lanzarote. L'equip de Jordi Vizcaíno s'enfrontava a l'últim classificat, equip que encara no havia guanyat cap partit. Era una gran oportunitat per poder sumar una nova victòria, i les de Mataró no la van deixar passar.

Les mataronines van començar per darrere en el marcador, però a mesura que anaven passant els minuts van anar imposant el seu joc. Dos triples de Hartmann van capgirar el resultat, col·locant el Boet per davant, i emportant-se el primer període (11-18, min. 10).

Al segon quart, un parcial de 10 a 3 per les canàries posaven contra les cordes el Boet, obligant a Vizcaíno a demanar el temps mort. La parada tècnica va esdevenir efectiva, i les mataronines van tornar a pista amb la sisena marxa posada. El descans arribava amb una diferència còmoda pel conjunt de Mataró (29-46, min. 20).

La represa va estar de nou marcada per una embranzida local, que amb un parcial 10 a 0 aconseguia retallar distàncies. Però l'Advisoria aconseguia mantenir-se per davant, gràcies sobretot a l'encert de tir exterior (52-62, min. 30).

Només començar l'últim quart, les mataronines veien perillar la victòria. En pocs minuts, les locals van col·locar-se només 4 punts per sota, gràcies a un triple inicial i a una pilota robada que va acabar en cistella. Però lluny de desistir, l'equip de Jordi Vizcaíno va disputar uns grans últims minuts, de nou amb encert des de la línia de triple, que van servir per anar ampliant, a poc a poc, la diferència en el marcador. Al final del partit, el Boet havia aconseguit sumar fins a 24 punts d'avantatge (66-90, final).

Magec Tías 66 – 90 Advisoria Boet

Advisoria Boet: Camps (12), Checa (8), Arbizu (13), Ruano (13), Hartmann (19) –cinc inicial– Murat (2), Tejedor (6), Arias (6), Rueda (11).

Parcials: 11-18, 18-28, 24-16, 13-28.