La UE Mataró topa amb el Muro (97-86)

El Mataró no va poder aturar un Viñas en estat de gràcia –39 punts, amb 9 triples– que va conduir el seu equip a la victòria

L’equip de la Unió Esportiva Mataró va viatjar a Mallorca amb molta motivació i amb ganes de venjar-se de la derrota patida en la primera volta al Palau després d’una pròrroga, però es va topar amb un Viñas en estat de gràcia que va conduir al Grupotel.com Muro a la victòria. Els homes de Margall van dominar el marcador durant bona part del matx, però en els moments clau els triples de Viñas i les decisions de l’àrbitre balear van decantar la balança cap a la banda de l’equip local.

Els homes de Margall van sortir molt concentrats i al final del primer quart dominaven el marcador (20-22) al imposar un joc ràpid i vistós. Al segon període la tònica va ser la mateixa i gràcies a l’aportació dels pivots titulars –Paco Hernández i Lucho Fernández– juntament amb la bona direcció de l’equip per part de Jordi Ventura, van crear molts problemes a l’equip balear. Si els unionistes només tenien un punt de renda al descans va ser culpa de Viñas, que amb un gran encert de cara a cistella –9 de 14 en triples– va mantenir al seu equip dins del partit.

Un cop més el conjunt mataroní va estar molt desencertat de cara a cistella en el tercer quart i això va permetre al Muro donar la volta a la truita i posar-se amb cinc punts d’avantatge després d’un parcial de 18-12. Al darrer període el desavantatge unionista va arribar fins als onze punts, però llavors els homes de Margall van reaccionar, tornant a imposar el seu ritme de joc, i es van posar un punt per sobre amb possessió de la bola a falta de dos minuts pel final. La Unió Esportiva no ho va saber aprofitar, i els locals van anotar dos triples consecutius i a més van tenir dues faltes personals a favor, acompanyades de dues tècniques –l’arbitratge va portar als unionistes a un estat de nervis que els va perjudicar–, que van deixar el partit sentenciat a favor del Muro.

Grupotel.com MURO: Loureiro, Giménez (23), Ollé, Massenya (10), Pampín (9), Viñas (39), Kelly (6), Alonso (10) i Cañellas. 13 triples, Viñas (9), Alonso (2), Giménez i Massenya. 20 de 24 tirs lliures (83%). 32 de 63 tirs de camp (51%). 40 rebots. 22 faltes personals.
UE MATARÓ: Paco Hernández (21), Xavier Costa (8), Roger Juan (6), Alexis Viñals (7), Jordi Ventura (23), Guillem Fernàndez (2), Marc Fabregat (10) i Lucho Fernández (9). 6 triples, Ventura (4), Hernández i Alexis. 18 de 23 tirs lliures (78%). 31 de 69 tirs de camp (45%). 29 rebots. 22 faltes personals, Hernández eliminat.
ÀRBITRES: Parra i Marín. MARCADOR: 20-22, 45-46; 63-58 i 97-86.




Resultats i Classificació del grup C de la Lliga EBA