La UEM C. Ponce cau a casa enfront del Sant Adrià

Les mataronines van perdre en un partit molt irregular

Bàsquet UE Mataró - Sant Adrià B

La UEM C. Ponce va començar endollada en atac, col·locant-se per davant al marcador. Però un parcial de 4 a 13 va fer que les visitants capgiressin el marcador (18-23, min. 10). Al segon quart, la diferència va anar augmentant fins a arribar als 14 punts (31-45, min. 20).

A la represa, les grogues van arribar a anar més de 20 punts per sota. Els mals no van ser majors gràcies a Molina, que va anotar 10 punts en el 3r quart, aguantant el conjunt mataroní (51-69, min. 30).

L'últim període arribava amb una tasca difícil de superar per les locals, i encara més si li sumes només dos tirs lliures en 5 minuts. Per sort, a les liles també els costava trobar la cistella, però les de Mataró no ho van aprofitar. Un últim període fluix per part dels dos equips deixava el marcador pràcticament amb la mateixa diferència (63-79, min. 40).

UEM CONSTRUTONI PONCE 63 – 79 SANT ADRIÀ

UEM C. Ponce: Ortiz (9), Casals(6), Coll (12), Magriña (12), Molina (14) –cinc inicial– Cuní (4), Domènech (2), Luceño, Cejudo (2), Martínez, Moya (2).

Parcials: 18-23, 13-22, 20-24, 12-10.