El Mataró Parc Boet suma la primera victòria de la temporada

Els taronges van superar l'Almozara per 72 a 67 a l'Eusebi Millan

• Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Dilluns, 07 Octubre 2019 15:54

Bàsquet Mataró Parc Boet - Almozara

El Mataró Parc Boet va aconseguir sumar la seva primera victòria aquesta temporada, i ho va fer davant la seva afició. En els darrers dos partits, el conjunt dirigit per Alberto Peña va signar un bon paper, però va acabar caient en els últims minuts. Aquest cap de setmana, en canvi, l'últim quart va ser decisiu per a la victòria mataronina, gràcies a un parcial de 20 a 9.

Tots dos conjunts van sortir forts d'inici exhibint una lluita igualada (23-22, min.10). Al segon període, la diferència continuava sent mínima, però els visitants aconseguien arribar al descans per davant (41-23, min.20).

A la represa, tot i que els dos equips van perdre efectivitat, els de Saragossa van aconseguir ampliar la distància, aconseguint un coixí de 5 punts (53-58, min.30). L'últim quart va ser clau pels taronges. Defensivament, van deixar el rival a només 9 punts en 10 minuts; en atac, en van sumar 20. Així, el Boet va aconseguir capgirar el marcador i emportar-se la primera victòria en tres partits (72-67, final del partit).

Marc Rubio, amb 22 punts i 10 rebots, i Puig, amb 16 punts, 4 assistències i 5 pilotes recuperades, van ser els dos més valorats del partit (22 val).

MATARÓ PARC BOET 72 – 67 ALMOZARA

Mataró Parc Boet: Puig (16), Merino, Aza (4), Castro (10), Rubio (22) –cinc inicial– Martínez, Francisco (2), Romero (12), Duran, Gomez.

Parcials: 23-22, 18-21, 11-15, 20-9.