L’Advisoria Boet inicia la temporada amb victòria

Les taronges van superar l’Almeria per 56 a 52 a l'Eusebi Millan

  • Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Dilluns, 07 Octubre 2019 13:23

Bàsquet Advisoria Boet - Almeria

L’Advisoria Boet va guanyar dissabte el primer partit de la nova temporada a Lliga Femenina 2. El matx, com era d’esperar, no va ser fàcil per les mataronines, ja que rebien un gran rival que la temporada va arribar fins a la fase final de LF2: el CB Almeria. “Va ser un partit dur, amb imprecisions, i contra un bon equip que anirà molt millor a la lliga i que el dissabte no va demostrar tot allò que pot fer”, apunta Jordi Vizcaíno. És per això que el tècnic valora molt positivament la victòria i assegura que els dona confiança per seguir endavant, però també reconeix que a nivell de joc, sobretot en atac, no va ser un partit per sortir-ne contents.

El marcador mostrava una batalla molt igualada entre tots dos conjunts. A la mitja part, les mataronines guanyaven només d’1 punt (27-26). A la represa, les andaluses van aconseguir capgirar el marcador, però amb un resultat que encarava l’últim tram de partit amb tot per decidir (39-40, min. 30).

Bàsquet Advisoria Boet - Almeria

El Boet es mantenia en la seva lluita per sumar la primera victòria, i ho feia des de darrere, amb una bona defensa que aconseguís frenar les visitants. Un aspecte que destaca Vizcaíno, assegurant que “té molt de mèrit deixar un equip com l’Almeria amb només 52 punts”. “Vam prémer les dents i vam ser capaces de fer coses bones darrere”, afegeix.

Quan faltava un minut i mig pel final del partit, l’Advisoria perdia d’un punt. Aleshores, Alina Hartmann va endollar dos triples pràcticament consecutius que donarien l’avantatge suficient per decantar la victòria per a les locals.

Bàsquet Advisoria Boet - Almeria

Hartmann, amb 26 punts i 16 rebots (36 de valoració), va ser la millor del partit, acompanyada de Marta Arbizu, amb 14 punts i 12 rebots (22 de valoració).

L’alemanya va ser l’última en arribar al conjunt taronja, i des d’aleshores ha estat la més destacada en els tres partits oficials disputats. Del seu fitxatge, el tècnic només en pot dir coses bones. “A nivell de números estem molt contents, té facilitat i valora que intentem ajudar-la amb entrenaments personalitzats”, explica. Però més enllà de les estadístiques, també reconeix la seva implicació a escala social. Vizcaíno revela que la jugadora està aprenent castellà, català i que intenta anar per Mataró per conèixer els seus racons.

Bàsquet Advisoria Boet - Almeria

ADVISORIA BOET 56 - 52 CB ALMERIA

Advisoria Boet: Camps (5), Checa (2), Arbizu (14), Ruano (4), Hartmann (26) –cinc inicial– Murat, Tejedor, Timoner, Urbano, Arias, Rueda (5)

Parcials: 16-15, 11-11, 12-14, 17-12.

Bàsquet Advisoria Boet - Almeria