L’Advisoria Boet s’acomiada de la Lliga Catalana en caure enfront del Segle XXI

Les mataronines han perdut els dos partits de la fase prèvia i queden fora de la competició

Bàsquet Mataró Parc Boet - Segle XXI

Les noies dirigides per Jordi Vizcaino van tornar a perdre en el segon partit de la Lliga Catalana, quedant últimes de grup i, per tant, acomiadant-se així de la competició. El conjunt taronja, liderat una vegada més per l’holandesa Alina Hartmann (18 punts), va arribar amb opcions al final del partit, guanyant d’1 punt a l’últim minut. Però les locals van aconseguir capgirar el resultat (55-51, final del partit).

El Boet va començar combatent (12 a 9, min. 10), però a l’inici del segon quart va adormir-se. Per sort, les locals tampoc estaven encertades de cara a cistella, i no van aconseguir una gran diferència (18 a 11, min. 16). Tots dos conjunts van rotar banqueta, i les taronges en van treure avantatge. El partit arribava a la mitja part molt igualat (24 a 23, min. 20).

A la represa, el S. XXI aconseguia augmentar la diferència, però a les files taronges, Hartmann evitava mals majors, sumant 8 dels 13 punts del període. Marta Rueda, des de triple a l’últim minut, tornava a posar el Boet en partit (38 a 36, min. 29).

Les de Mataró van fer esforços per endur-se el matx, i quan faltaven només tres minuts van col·locar-se per davant (42 a 44, minut 37), i aconseguia mantenir la victòria faltant un minut (50-51, min. 39). Però les locals en van tenir prou amb seixanta segons per entrar un triple i dos tirs lliures, sentenciant el partit (54 a 51, final de partit).

Segle XXI 55 - 51 Advisoria Boet Mataró

Advisoria Boet Mataró: Camps (1), Checa (2), Arbizu (10), Ruano (9), Hartmann (18) –cinc inicial– Tejedor (2),  Timoner,  Urbano (2),  Arias (4), Rueda (3).

Parcials: 12-9, 12-14, 14-13, 17-15.

L'Advisoria començarà la fase regular de la Lliga Femenina 2 el 5 d'octubre a la tarda a l'Eusebi Millan.