La victòria del Mataró Parc Boet a Girona no és suficient per passar a quarts

Els dos conjunts mataronins s’acomiaden de la Lliga Catalana i enceten la lliga EBA aquest cap de setmana

CB Quart - Mataró Parc Boet, Lliga Catalana

El Mataró Parc Boet va visitar dissabte al CB Quart en el seu segon partit de la Lliga Catalana. Els mataronins van dominar el marcador pràcticament durant tot el partit, però el resultat final no va ser suficient per passar a la següent ronda de la competició. Per quedar primers de grup, havien de guanyar de més de 9 punts de diferència. Amb la victòria del Boet, el grup 3 va viure un triple empat i va ser el Quart, gràcies a l’average, qui va aconseguir el pas a quarts de final (els gironins havien guanyat per 67 a 84 a la UEM Germans Homs el 8 de setembre).

Els taronges van començar dominant el partit (9 a 14, min. 10), però a l’inici del segon quart van perdre efectivitat i els locals van posar-se per davant (18-17, min. 15). Tot i això, els mataronins, empesos per Marc Rubio i Miki Puig, van aconseguir capgirar el marcador i arribar a la mitja part amb cert avantatge (28 a 35, min. 20).

A la represa, el Boet va aconseguir la màxima diferència del partit (33 a 42, min. 24), però els gironins van trobar encert des de triple, amb Jordi Bataller destacant al conjunt local. Quan faltaven dos minuts per finalitzar el quart, Francisco contestava des de triple empatant el partit (49 a 49, min. 28).

L’últim període iniciava igualat (53 a 53), i els mataronins havien de guanyar de més de 9 per poder quedar primers de grup. El Boet va tornar a posar-se per davant, però no aconseguia marxar en el marcador, fins a l’últim minut. Dos triples seguits de Castro van col·locar-los a 6 punts (71 a 77, min. 39). Però com un gerro d’aigua freda, Albert Coderch, acabat d'entrar a pista des de la banqueta local, va encistellar de 3 (74 a 77, min. 39). Castro va tornar-ho a intentar en l’últim tir del partit, però aquest cop no va entrar.

El Boet va tornar amb la victòria sota el braç (74 a 77), però sense el bitllet per als quarts de final.

CB Quart 74 - 77 Mataró Parc Boet

Mataró Parc Boet: Miki Puig (20), Arnau Merino (6), Eduard Francisco (6), Alex Castro (11), David Romero (13), Guillem Duran (2), Marc Rubio (17), Sergio Gomez (2).

Parcials: 9-14, 19-21, 25-18, 21-24