El Roser només aguanta un quart al Romauto Mataró (84-67)

El conjunt mataroní en va tenir prou amb un excel.lent segon quart (31-13) per superar al cuer del grup amb claredat

Romauto UE MATARÓ: Hernández (17), Costa (7), Magriña (1), Casín (1), Garcia (2), Roger, Alexis (12), Ventura (21), Guillem (6) i Fernández (17). 6 triples, Ventura (3), Hernández, Costa i Alexis. 14 de 25 tirs lliures (56%). 32 de 59 tirs de camp (54%). 42 rebots. 19 faltes personals.
Mazda Viacar ROSER: Gómez (13), Roure (9), Beltrán (14), Garcia, Blanco (2), Riba (2), Acedo (4), Guerrero, Martínez (10), Olavide, Frade (13) i Iserte. 7 triples, Beltrán (4), Gómez, Roure i Frade. 8 de 10 tirs lliures (80%). 26 de 56 tirs de camp (46%). 23 rebots. 24 faltes personals, Gómez i Martínez eliminats.
ÀRBITRES: Perea i Mulet. MARCADOR: 9-8, 23-20; 39-25, 54-33; 60-40, 67-51, 75-59 i 84-67.

El Mazda Viacar Roser, cuer del grup, només va aguantar el primer quart al Romauto Mataró, que va acabar guanyant el partit demostrant la seva clara superioritat. Els homes de Margall no van jugar amb la mateixa intensitat amb la que s’enfronten als rivals de més entitat, però amb un domini aclaparador durant el segon període en van tenir prou per superar a l’equip barceloní.

Durant el primer quart l’equip visitant va sorprendre a un Mataró que va sortir una mica fred i va arribar a tenir quatre punts d’avantatge en varies ocasions (9-13, 16-20). A partir del segon període els jugadors locals van imposar la seva llei, molt ben dirigits per un inspirat Jordi Ventura i dominant el joc interior amb autoritat gràcies a Luis Fernández i Paco Hernández. Un parcial de 13-0 va començar a deixar les coses clares i obria forat en el marcador (41-25). Aquest segon quart va acabar amb un parcial de 31-13 que deixava molt clara la superioritat mataronina, donant una renda de 21 punts als homes de Josep Maria Margall per afrontar la segona meitat.

A la represa els unionistes van tornar a baixar la intensitat i es van dedicar a administrar el seu avantatge, sense arribar a patir per la victòria. Una tímida reacció visitant va arribar a situar la diferència en 10 punts en el darrer quart (69-59) al culminar un parcial de 3-17, però el Mataró va tornar a prémer una mica l’accelerador i amb un 11-1 feia tocar de nou de peus a terra al Roser (80-60). En els minuts finals, amb la victòria a la butxaca, Margall va aprofitar per fer entrar a la pista als jugadors que disposen de menys minuts de joc.