El Mataró Parc Boet es veu superat a l’Eusebi Millan

Els taronges no van aconseguir la victòria en l’últim matx de la temporada

Boet - Calvià

El Boet no s’hi jugava res, ni tampoc el Calvià, qui ja sabia que jugaria sí o sí les fases de descens. La victòria era, doncs, una manera d’acabar amb bon sabor de boca la fase regular.

Des de l’inici, els mataronins van pecar amb errors defensius que van fer que, tot i estar endollats en atac, el Calvià aconseguís posar-se per davant (22-25 primer quart). Seguint amb la dinàmica el segon període, el Boet arribava a la mitja part 7 punts per sota (43-50).

A la represa, els taronges van sortir molt intensos en defensa, deixant els rivals a només 11 punts. Tot i això, no van poder capgirar el marcador i el partit arribava a l’últim quart 58-61.

L’equip d’Alberto Peña va competir fins al final, i inclús va tenir l’opció d’empatar als últims minuts amb un triple que Edu Francisco no va aconseguir convertir. D'aquesta manera, tot i haver competit durant tot el partit, el Boet no va aconseguir regalar l'última victòria a l'afició (82-86 final del partit).

MATARÓ PARC BOET 82 - 86 Calvià

MATARÓ PARC BOET: Puig (21), Merino (7), De Pree (11), Francisco (2), Moore II (20) –cinc inicial– Duran (3), Ribas, Tato (12), Forcada (6).

Parcials: 22-25, 21-25, 15-11, 24-25