El Romauto Mataró derrota al CB Prat, que era líder, a domicili (90-97)

Els homes de Margall gairebé sempre van anar per davant en un partit molt igualat i van fer-se amb una victòria de merit

El CB Prat, que era el líder en solitari del grup abans del partit, va caure derrotat a la seva pista per un Romauto Mataró que ja ha demostrat amb escreix la seva maduresa i la capacitat per guanyar a qualsevol equip. El conjunt mataroní va anar gairebé sempre per davant en el marcador, tot i que va ser un partit molt igualat, i es va acabar fent amb una merescuda victòria. Els més destacats van ser Ventura, Costa i Roger, anotant 67 punts entre tots tres.

Els homes de Margall van sorprendre a l’equip local arribant a tenir deu punts de renda durant els primers minuts, que es van veure reduïts a només dos al final del primer quart. Durant el segon període el conjunt local va confrimar la seva reacció arribant a posar-se cinc punts per sobre. Llavors va arribar una jugada confosa, en la que un jugador local va rebre un cop a la cara i es va llançar a terra al perdre la pilota, sense que ni el jugador ni l’entrenador visitant s’en adonessin de la situació, i la jugada va acabar amb un triple d’Alexis. L’entrenador del CB Prat va protestar reiteradament per aquesta jugada i va ser sancionat amb una tècnica, que va servir al Mataró per empatar el partit i seguir amb la possessió de la bola.

A partir d’aquest moment el Romauto va dominar sempre el marcador amb avantatges curts al seu favor fins als darrers moments. En aquesta recta final el CB Prat va posar a prova la sang freda dels unionistes pressionat i intentant descentrar el rival a base de faltes personals, però no ho van aconseguir i la victòria va ser per a un Mataró en que tots els jugadors van rendir a un gran nivell. Si el conjunt mataroní pot mantenir aquest nivell durant la segona volta, perquè no somiar?

CB PRAT: Martí (15), Flis (7), Peray (2), Núñez (2), Vall-llobera (14), Roma (7), Benito (24), Corominas (17) i Araque (2). 8 triples, Martí (2), Benito (2), Corominas (2), Flis i Vall-llobera. 16 de 22 tirs lliures (73%). 33 de 66 tirs de camp (50%). 27 rebots. 25 faltes personals, Vall-llobera eliminat.
Romauto UE MATARÓ: Hernández (10), Costa (20), Roger (20), Alexis (3), Ventura (27), Fabregat (8) i Fernández (9). 9 triples, Ventura (4), Costa (3), Alexis i Hernández. 20 de 29 tirs lliures (69%). 34 de 61 tirs de camp (56%). 37 rebots. 17 faltes personals.
ÀRBITRES: Gómez i Gasull. MARCADOR: 23-25, 43-49; 68-71 i 90-97.


Resultats i classificació del grup C de la Lliga EBA