El Mataró Feimat torna de les illes amb una victòria a l'últim segon

Els grocs van arrossegar un mal primer quart durant tot el partit

Bàsquet Mataró Feimat - Calvià

Els primers 10 minuts de partit van ser un aterratge forçat pels de Charly Giralt. Els rivals necessitaven guanyar per sortir de la zona de perill i van iniciar el partit molt forts, descol·locant els mataronins (29-13).

A partir del segon quart el Feimat va anar retallant distàncies, però la diferència era molt gran com per revertir-la i el partit arribava a la mitja part amb els mataronins 15 punts per sota (55-40).

A la represa, el Feimat va continuar sumant per apropar-se al Calvià, mentre que aquests van perdre encert. Tot i el cop en contra la desqualificació de José Francisco Cabrera, a causa de dues antiesportives seguides (una per frenar un contraatac i l’altre per ser més dura del normal), els mataronins van arribar a l’últim quart amb opcions (70-67).

L’últim quart el marcador continuava igualat, i no es va decidir res fins a l’última jugada. Va ser Ariño l’encarregat de capgirar el marcador amb una cistella a l’últim segon, després d’haver anotat un triple just en la jugada anterior (86-88). Era la primera vegada que el Feimat es posava per davant durant tot el partit, aconseguint així la victòria. També va ser clau el joc de Solé i Juanola en aquest últim quart, i va ser un handicap l’expulsió de Touré.

El partit va jugar-se a les 19h, però els de Charly Giralt ja voltaven per l’aeroport des de les 8 del matí i van volar amb una hora de retard. De retruc, van topar-se amb un partit que se’ls va complicar des de l’inici, amb final d’infart i contratemps a la banqueta. Amb tot això, tornar a casa amb la victòria va ser un bon autoregal per l’esforç entregat a pista.

FLANIGAN CALVIÀ 86 - 88 U.E. MATARÓ FEIMAT

MATARÓ FEIMAT:  Diallo (12), Rodriguez (2), Juanola (19), Romero (5), Traver –cinc inicial– Solé (21), Viñallonga, Cabrera (9), Ventura (2), Ariño (14), Touré (4)