El Feimat continua llançat cap a la victòria

Els mataronins van sortir confiats i van complicar-se el partit tot i acabar guanyant

Bàsquet Mataró Feimat - Martorell

Va ser un partit patit, segurament més del que s’esperava, però que va acabar enduent-se el conjunt mataroní, una vegada més anant a la pròrroga.

El Mataró Feimat rebia a casa el CB Martorell, que arribava amb baixes importants, incloent-hi el jugador amb millor mitja d’anotació. Segurament per aquest motiu, els grocs van sortir confiats, un error que pot acabar passant factura però el qual va poder resoldre.

El marcador va estar molt igualat durant tot el matx, arribant a la mitja part amb un -2 pels locals. En alguns moments del partit, el Martorell inclús va aconseguir bons parcials (0-12) per aconseguir distanciar-se. Tot i això, els locals van anar remuntant de mica en mica, arribant al final amb tot per decidir-se.

El Feimat atrapa l’Esparreguera en la classificació (38 punts) a falta de tres jornades per acabar la segona volta.

Dos tirs lliures d’Ariño van forçar la pròrroga (74-74) –la quarta en els últims 5 partits, una de les quals perduda– i els visitants no van ser capaços de revertir la situació amb els 3 segons que mancaven pel final.

Finalment, un parcial 11-9 en el temps extra va decantar la victòria pels mataronins (85-83), sumant la seva 4a victòria seguida.

MATARÓ FEIMAT 85 - 83 CB MARTORELL

Parcials: 26-22, 14-19, 18-22, 16-11, 11-9

MATARÓ FEIMAT: Solé (8), Ariño (18), Romero (21), Touré (12), Traver -cinc inicial- Diallo (3), Viñallonga, Rodríguez, Ventura (3), Juanola (20), Tardío.