Les terres de Tarragona inspiren el Mataró Feimat

S'aferra al grup capdavanter amb una victòria d'autoritat a Salou

Bàsquet Mataró Feimat - Salou

Les terres de Tarragona inspiren especialment el Mataró Feimat. L'equip ho va tornar a demostrar a Salou, en un partit guanyat amb gran autoritat quan i com van voler. Anteriorment ja havien guanyat a Valls o Tarragona. La província se'ls dóna bé als de Charly Giralt, que segueixen mirant la classificació i veuen que mantenen opcions i això els esvera. Sumen tres victòries seguides, aquest cop no els va fer falta la pròrroga i sense res a perdre poden ser un equip temible en aquest tram final. A Salou, els locals que partien amb només una victòria menys que els grocs, van semblar un rival menor. La raó, els parcials als inicis de cada meitat que van donar coixí suficient perquè el Feimat tingués en tot moment el control de la situació.

Va ser com si les dues meitats de partit repetissin el mateix patró. Inici fulgurant del Feimat, amb ritme i bona selecció de tir que fa que s'escapi en el marcador. El Salou contrarresta a continuació però en el diàleg de tu a tu, els grocs responen anotant fil per randa els mateixos punts que els de la Costa Daurada. Si es repeteix aquesta cadència dues vegades s'explica la generosa diferència a favor del resultat final. No té més secret.

Quan es té el dia i es veu la cistella més gran i generosa, el bàsquet és d'un sol color. El Salou la va veure petita i llunyana durant bona part del partit. I ja no va ser a temps ni d'intentar desfer el domini mataroní. Mataró, capital de Tarragona.

SALOU 54 - MATARÓ FEIMAT 78

Parcials: 11-22, 19-19, 10-23, 14-14

MATARÓ FEIMAT: Diallo (3), Rodríguez (3), Ventura, Juanola (20), Solé (10), Ariño (4), Romero (13), Viñallonga (2), Tardío (6), Touré (10), Traver (7).