La mataronina Núria Martínez porta al Salamanca a assolir la Copa de la Reina

La base titular del Perfumerías Avenida no havia fet un gran torneig però va estar molt encertada en la pròrroga decisiva

La final de la Copa de la Reina disputada ahir a Valencia, va tenir un nom propi, el de la catalana Núria Martínez. La bona actuació de la base titular del Salamanca, millor jugadora del torneig, va ser clau perquè el seu equip guanyés primer titol de la seva història.

Amb 21 punts, la majoria anotats a la pròrroga decisiva, Martínez va agafar el pes de l'equip i va ser la protagonista de la remuntada del Salamanca i del seu primer títol. "Sabia que ho podia fer, el que passa és que ha estat a la Copa de la Reina i ha estat un premi. Jo porto una temporada bastant regular, jugant bastants minuts i bastant bé, llavors sé que podia jugar així. El que passa és que portava una Copa de la Reina no gaire bona, i això de jugar bé la final... la gent es va extranyar una mica. I ara que les coses van posar madures, vaig agafar la responsabilitat i va sortir bé, res més...", explica Núria el dia després de l'èxit aconseguit a València.

Madurant com a jugadora
Martínez assegura que cada vegada té més confiança en ella mateixa, i això l'ajuda a aconseguir èxits com aquest. Tot i això, creu que la clau de l'èxit del Salamanca és una altra: "La unió de l'equip. Sí que tenim bstantes jugadores que poden jugar molt bé individualment. Però quan les coses se'ns han posat difícils, i hem estat juntes per un objectiu, és quan les coses han resultat". Cal dir que ara mateix el seu equip, el Perfumerías Avenida de és líder de la Lliga Femenina amb només una derrota en tretze partits.

La jugadora mataronina que juga la seva segona temporada a Salamanca, assegura que s'hi troba molt bé, i no amaga que per ella marxar de Barcelona va ser un encert: "Vaig encertar molt en marxar de Barcelona. Hi han moments i fases que m'ha anat millor i pitjor, però crec que va ser una bona decisió marxar i de fet estic aprenent molt". Per acabar Martínez, que és ara mateix la jugadora estatal més ben valorada de la Lliga Femenina de bàsquet, afirma que veu més a prop tornar als Estats Units que a Barcelona, tot i que diu que "mai se sap, mai pots dir mai mai". Les seves paraules no deixen lloc a dubte que a Salamanca hi està bé: "Aquí estic molt a gust, la gent em cuida molt i mentre les coses estiguin anant bé, segur que no hi ha cap problema".

NOTÍCIA DE www.feb.es SOBRE LA FINAL DE LA COPA DE LA REINA