L'Advisoria planta cara al camp de les terceres

L'Ardoi no se les pot treure de sobre en cap moment

Bàsquet Mataró Parc Boet - Ardoi

No van guanyar, però van plantar cara a un dels millors equips de la Lliga Estatal Femenina 2. L'Advisoria Boet va caure de forma més que digna contra l'Ardoi navarrès, a qui va fer suar la cansalada per batre un equip taronja conjuntat, que en cap moment no es va rendir i que com a premi menor va guanyar el darrer parcial. Als dos equips els separen nou punts a la classificació però les noies de Jordi Vizcaíno van saber jugar de tu a tu, sobretot en defensa, limitant les capacitats de les navarreses. Només després del descans, al tercer quart, les locals van aconseguir obrir una mica el resultat i distanciar les mataronines prou com perquè el partit no perillés en cap moment.

Les jugadores Judy Jones i Sílvia Diao van ser les millors de les taronges en la visita a Ardoi. La primera va sumar 18 punts i 9 rebots i la segona 10 punts i també 9 rebots.

Si les navarreses esperaven un partit plàcid contra les mataronines, per estar aquestes al quadre baix de la classificació, es van equivocar. Tot i que en cap moment es van situar per davant les de la samarreta taronja, el cert és que l'Advisoria feia la goma i no deixava que l'Ardoi sentenciés el partit. Aquestes distàncies mitges es van mantenir durant bona part de l'equador del partit i no va ser fins al tercer quart que el forat es va tornar a eixamplar tot i que la perseverança taronja va mantenir en alerta l'equip local.

ARDOI 70 - ADVIDORIA BOET 61

Parcials: 20-15, 15-15, 20-13, 15-18

ADVISORIA BOET: Diao (10), Camps (7), Claret (7), Llobet (8), Ruano (3), Massuet (3), Timoner (5), Jones (18), Latorre.