El Mataró Parc Boet passa per sobre del Valls

Tanca molt bé la defensa i distancia el rival a la classificació

Bàsquet Mataró Parc Boet - Igualada

Hi ha victòries que a la classificació semblen valer el doble. El Mataró Parc Boet es va amarrar una d'aquestes, dissabte, guanyant amb autoritat al Valls i deixant aquest equip, el seu més directe perseguidor, a dues victòries de distància. L'equip taronja va fer-se fort a casa i, sobretot, va imposar el seu físic amb una defensa vigorosa que va mantenir a ratlla l'equip visitant. Va ser una victòria per acumulació en un partit jugat amb gran intel·ligència, primer corrent més i després assegurant molt bé el rebot i seleccionant el tir amb més encert que els rivals.

Sis jugadors de l'equip van tancar el partit amb una valoració de més de 10 punts positius. Aquest cop la rotació va funcionar, amb bona aportació de pràcticament tots els jugadors.

El Mataró Parc Boet sabia el que volia i va sortir decidit a aconseguir-ho. La determinació local va ser el més important del partit ja que l'equip no volia que el rival tingués opcions. Si en algun partit abans aquesta temporada l'equip havia tingut algun quart fluix, en aquesta ocasió es va poder mantenir el ritme i la intensitat i, per pur contrast, el Valls es va acabar apagant fins a caure clarament derrotat, al final, per 15 punts rodons.

MATARÓ PARC BOET 71 - VALLS 56

Parcials: 23-17, 17-19, 17-8, 14-12

MATARÓ PARC BOET: Tuxford (6), Puig (2), Merino (13), De Pree (15), Aza (8), Francisco (5), Pavkovic, Duran, Forcada (9), Moore II (13).