Victòria fora ja sense Àlex León

El Construtoni Ponce UEM descavalca al Terrassa després de la mitja part

Bàsquet fem Platges Mataró - CN Terrassa

Al camp de les segones per la cua no s'havia de fallar i no es va fallar. El Construtoni Ponce UEM va saber fer-se valdre diumenge i va assegurar la victòria dominant al Terrassa, sobretot després de la mitja part. Les mataronines van anar madurant el partit d'entrada i tot i que a la mitja part s'hi arribava amb empat unes, les vallesanes, estaven fent els seus millors minuts i en canvi al Mataró encara li quedava una marxa per entrar.

Va ser tornant del descans quan el Construtoni Ponce va saber imposar ritme, assecar l'atac de les locals i agafar l'avantatge que al darrer quart acabaria per dibuixar un coixí de punts d'autoritat.

Ja sense Àlex León
La victòria a domicili de les grogues arribava hores després que es coneixés que Àlex León deixava de ser-ne l'entrenador. La irregularitat de l'equip, un fet que el propi León havia reconegut, era el motiu pel qual l'entrenador es desvinculava de l'entitat.

Bàsquet UEM Ponce - Grup Barna

CN TERRASSA 43 - CONSTRUTONI PONCE UEM 58

Parcials: 10-13, 14-11, 6-15, 13-19

CONSTRUTONI PONCE: Guillamat, Cuní (3), Balmes, Vico, Domènech (10), Coll (10), Magriñà (13), Cobo (5), Molina (8), Martínez, Llobet, Solé (9).