Gran reacció de l'Advisoria Boet a Astúries

Guiades per una Judy Jones imperial guanyen a Avilés i trenquen la mala ratxa

Victòria del Boet a Astúries

A la setena va anar la vençuda. L'Advisoria Boet per fi va poder fer a miques la mala ratxa i guanyar, agradant-se, i recuperant el bon camí en el seu primer any a Lliga Estatal 2. Va ser a Astúries, a Avilés, quan més falta feia ja que la concatenació de derrotes havia deixat l'equip tocat. Però es va reaccionar a temps i es va fer un partit molt seriós, amb tres dels quatre períodes amb victòria de les taronja. Des de l'inici fins al final l'equip va competir i va ser ferotge. 

Especialment entonada, una setmana més, Judy Jones. L'americana encarna a la perfecció la reacció de l'equip i va tancar un dels seus millors partits de l'any en quant a xifres: 26 punts i 11 rebots. 37 de valoració. De traca!

L'Advisoria va sortir a la pista asturiana amb determinació i va dominar el tempteig inicial. Tan important com posar-se per davant a l'inici va ser, al final del segon quart i inici del tercer no atabalar-se quan les locals –igual de necessitades de punts que les mataronines– es van posar per davant. Això va ser el millor del partit, que les taronges van fer d'equip gran, van esperar la seva oportunitat i al darrer quart, quan es jugaven les garrofes, van tenir més encert.

Quan fa un mes i mig que no es guanya, és normal que els nervis juguin una mala passada. Les de Jordi Vizcaíno van saber triar millor quan tocava. I obtenen uns punts i una sensació blasàmica. Tret el tap que hi havia, l'Advisoria torna a aixecar la mirada.

AVILÉS 58 - ADVISORIA BOET 64

Parcials: 8-11, 27-21, 12-15, 11-17

ADVISORIA: Gibert (4), Diao, Camps (6), Claret (11), Llobet (5), Ruano (9), Timoner, Latorre (3), Jones (26).