El Mataró Parc Boet, massa lluny de l'Igualada

Un dels grans equips de la categoria s'escapa d'entrada a l'Eusebi Millan

  • Redacció - Fotos: Daniel Ferrer
  • Dilluns, 18 Febrer 2019 08:59

Bàsquet Mataró Parc Boet - Igualada

Igualada queda lluny de Mataró. La mateixa distància que dissabte a primera hora de la tarda, de bones a primeres, es va establir entre el Mataró Parc Boet i el rival que el visitava, un clàssic de les primeres posicions de grup que va saber fer la feina d'entrada, distanciar-se i pràcticament matar el partit gràcies a saber gestionar després l'avantatge aconseguit.

Bàsquet Mataró Parc Boet - Igualada

Quan els taronges van despertar –i van lluitar i ho van seguir intentant pràcticament fins a mig darrer quart– els de l'Anoia ja havien agafat la referència i havien plantat bandera a l'Eusebi Millan. Va ser vist i no vist i, després, al partit li va faltar grapa.

Bàsquet Mataró Parc Boet - Igualada

Pràcticament en cap moment el Mataró Parc Boet es va poder situar a menys de 10 punts de distància. Ja se sap que hi ha barreres psicològiques importants i per l'Igualada saber mantenir aquest coixí de seguretat va ser important per sentenciar i acabar eixamplat la distància entre rivals al marcador electrònic. La derrota final és severa però el partit –de fet– ja s'havia escapat de bones a primeres.

Bàsquet Mataró Parc Boet - Igualada

MATARÓ PARC BOET 62 - IGUALADA 83

Parcials: 16-28, 18-16, 18-23, 10-16

MATARÓ PARC BOET: Puig (19), Merino (2), De Pree (9), Aza (7), Francisco (9), Pavkovic, Tato (2), Tuxford (2), Moore II (12).