No poden amb el Barça a domicili

L'Advisoria Boet suma la sisena derrota consecutiva

Bàsquet Mataró Parc Boet - Barça CBS

A Sant Feliu de Llobregat no va poder ser. L'Advisoria Boet es va veure dissabte clarament superat pel Barça, rival català que havia sucumbit a la primera volta a l'Eusebi Millan. El factor camp, juntament amb el moment esportiu diferent que viuen tots dos equips respecte aquest precedent, va convertir aquesta revàlida en un partit on les taronges pràcticament no van tenir ni veu ni vot fins al final de tot, quan el Barça CBS ja jugava amb les distàncies. Tot i així cal posar en valor la brega de l'Advisoria que no va rendir-se i que es va adjudicar els dos darrers parcials. Llàstima, però ,de com havien entrat al partit.

El 20-10 del primer quart va sentenciar el partit de bones a primeres. El Barça CBS se sent molt còmode al Pavelló Juan Carlos Navarro i va imposar la seva llei també en el segon quart, deixant el partit en un +16 de camí als vestidors que feia presumible que s'havia acabat qualsevol incertesa.

No era fàcil la situació i no es va poder revertir. Però si s'agafa la segona meitat com a unitat de mesura, l'Advisoria Boet va demostrar-se altra vegada que si aconsegueix treure's de sobre la pressió de la mala ratxa que acumula pot jugar millors que moltes de les rivals. Va mantenir-se en la disputa i va maquillar el resultat final. I van sortir del partit lamentant l'inici de forma inevitable.

Bàsquet Mataró Parc Boet - Barça CBS

BARÇA 68 - ADVISORIA BOET 56

Parcials: 20-10, 17-11, 18-19, 13-16

ADVISORIA BOET: Diao (5), Camps (5), Claret, Llobet (1), Ruano (20), Massuet, Valles, Timoner (7), Jones (18).