El Mataró Parc Boet no té pietat del cuer

Guanya clarament per 22 punts d'avantatge amb protagonisme per a tot l'equip

Bàsquet Mataró Parc Boet - Salt

Bona victòria la del Mataró Parc Boet a casa, a l'Eusebi Millán, on se sent més fort. L'equip va aprofitar la visita del cuer, el Salt, per endossar-li la seva tretzena derrota en 15 partits. Els taronges no van voler convertit cap quart en fullaraca i a ritme constant i amb implicació de la rotació completa de jugadors van anar fent forat. Tornant de la mitja part, amb un marxa més, van acabar de sentenciar l'equip gironí i alhora es van permetre gaudir, córrer i jugar alegrement. Un d'aquells partits perquè l'equip agafi embranzida.

 

Bàsquet Mataró Parc Boet - Salt

L'equip tenia molt clar que havia de tirar pel dret i aquest propòsit va quedar clar de bones a primeres. El rival venia de guanyar, precisament, i va ser bo marcar distàncies ja al primer quart tot i el tempteig inicial. De fet la separació psicològica dels +10 punts només es va poder consolidar a partir d'un tercer quart sever per als visitants i clau pel Mataró Parc Boet.

Bàsquet Mataró Parc Boet - Salt

Va ser llavors quan el partit es va decantar, l'equip va poder remenar parquet i banqueta i arrodonir coralment una victòria que ha de donar confiança i projecció perquè els de l'Eusebi Millan mirin amunt a la classificació.

Bàsquet Mataró Parc Boet - Salt

MATARÓ PARC BOET 76- SALT 54

Parcials: 16-12, 20-15, 20-10, 20-17

MATARÓ PARC BOET: Puig (8), Merino (6), De Pree (8), Aza (15), Francisco (6), Duran (5), Tato (2), Tuxford (8), Moore II (18).