Derrota del Mataró Parc Boet al front d’Aragó

Sorprenen d’entrada al Olivar però acaben fent figa

180923Ba_BoetOlivar

El Mataró Parc Boet no va poder tornar victoriós de la seva lluita al front d’Aragó. L’equip taronja va sortir amb tot per assaltar la pista d’un dels pocs equips no catalans del grup i al primer quart va sorprendre els saragossans amb un joc ràpid i incontestable que els va valer un gran marge de 12 punts. A partir d’aquí El Olivar va anar passar el ribot fins a reduir distàncies i al tercer i al quart quarts van acabar per capgirar la situació per complet, assegurant una victòria que els dona a més coixí de punts i distància amb els taronges mataronins a la classificació. És probable que el Mataró Parc Boet notés que la seva rotació es limités, en aquesta ocasió, a vuit jugadors.

A les files del Boet van tornar a ser els fars de l’equip Miquel Puig a la direcció del joc i un Moore II molt inspirat en tots els aspectes del joc. Els dos van fer 47 dels 71 punts visitants. No va ser, però, prou per aguantar l’embranzida local després del descans i el viatge de retorn va ser sense punts al sarró i comptant els dos caps de setmana de 2019 per derrotes. 

La visita a l’Eusebi Millan, la setmana que ve, del Salt que és un dels cuers ha de servir per revertitr la tendència per complet.

OLIVAR 83 - MATARÓ PARC BOET 71

Parcials: 15-27, 27-20, 23-13, 18-11

MATARÓ PARC BOET: Puig (25), Merino, De Pree (6), Francisco (9), Duran (7), Tato (2), Tuxford, Moore II (22).