Un Mataró Feimat seriós guanya a casa del cuer

El partidàs de David Romero, una de les claus del triomf

Bàsquet Mataró Feimat - Quart

El cas del Salt és digne d'investigació. Aquest cap de setmana es tancava la primera volta d'EBA i els gironins després de guanyar en el debut no ho han tornat a fer. El Feimat Mataró sabia que no s'havia de relaxar per molt cuer que fos l'amfitrió i va fer ben fet, tirant de seriositat, perquè el partit no es compliqués. Els de Charly Giralt, que venien de partit entre setmana, es van concentrar en aplicar-se en allò bàsic i amarrar la tercera victòria consecutiva.

Va destacar per sobre la resta el partidàs de David Romero, un dels millors en tres temporades al club. Va estar-se els 40 minuts a la pista i se'n va anar fins als 26 punts i 14 rebots amb una valoració de 40 digna d'ACB.

Bàsquet Mataró Feimat - Quart

L'equip va saber fer una bona estrebada inicial que els permetés anar minant la moral del Salt davant la seva incapacitat per acostar-se. Va ser un partit de fer la viu viu, sense gran avantatges però amb uns grocs aplicant-se per mantenir els locals a ratlla i consumar-los a casa la dotzena desfeta seguida. El Feimat vol seguir al grup selecte que lidera la categoria. I comença 2019 evidenciant-ho.

SALT 57 - UE MATARÓ FEIMAT 63

Parcials: 12-20, 14-15, 17-18, 14-10

UE MATARÓ FEIMAT: Solé (16), Viñallonga, Rodríguez, Ventura (3), Juanola (8), Ariño, Romero (26), Tardío, Touré (4), Traver (6).