Al Mataró Parc Boet li reprèn el viatge a les Balears

Perd a Calvià i tanca la primera volta d'EBA a mitja taula

Calvia - Boet

El Mataró Parc Boet no va poder tornar a l'activitat amb victòria després de la parada nadalenca. Als taronges se'ls va creuar la visita al Calvià, equip de la part baixa que va sumar a costa dels mataronins la seva segona victòria al grup C d'EBA. Era un partit trampa i la veritat és que els locals van estar més còmodes en tot moment, amb major encert a cistella i això en un partit de ritme alt i puntuació elevada va acabar sent decisiu. Amb aquesta derrota el Mataró Parc Boet queda una mica despenjat del vagó capdavanter de la classificació i tanca la primera volta en vuitena posició en un grup de catorze equips.

En un matx d'anotació llarga, ja al primer quart el Calvià va agafar un marge que els taronges intentarien però no podrien esgarrapar. Marxant 10 punts avall túnel de vestidors endins, hi va haver una marxa més per part dels taronges al tercer i darrer quarts. Tirant de joc col·lectiu però basant-se en els pilars de l'equip, el còmput va ser positiu però no suficientment fort. Tot i que l'ascendència sobre el joc al final era taronja el Calvià no es va deixar sorprendre i essent gat escaldat va assegurar-se tot just el seu segon triomf a la lliga.

CALVIÀ 92 - MATARÓ PARC BOET 83

Parcials: 28-21, 22-17, 21-21, 21-24

MATARÓ PARC BOET: Puig (14), Merino (11), De Pree (19), Aza (16), Francisco, Duran, Tuxford, Sola (2), Forcada (7), Moore II (14).