El Mataró Parc Boet tomba el líder

Gran partit dels taronges que precisament venien d'una mala ratxa de resultats

Bàsquet Mataró Parc Boet - Quart

L'Eusebi Millán va ser un malson per Quart, que arribava a Mataró com a colíder d'EBA i va tornar cap a terres gironines escuat per la derrota. Gran reacció del Mataró Parc Boet que va enterrar la mala ratxa vencent en un autèntic partidàs a un dels grans noms de la categoria. Els taronges van saber remar contra corrent després d'un primer quart amb avantatge severa i, poc a poc, van anar gratant fins a dominar el partit. Tant o més important que aquesta reacció al segon i el tercer quart va ser saber patir al darrer, amb bona part dels aficionats menjant-se les ungles de nervis. Per la posteritat queda, però, la victòria per tres punts i la sintonia amb la pròpia pista recuperada. Avís als futurs visitants: a casa el Boet ja ha caigut un líder.

Bàsquet Mataró Parc Boet - Quart

L'equip mataroní va anar de menys a més i va ser, precisament, en veure's per sota el marcador quan precisament es va poder treure els fantasmes de la mala ratxa de sobre i demostrar que quan juga coralment pot posar un ritme de partit realment potent. El segon quart va ser una esmena a la totalitat del que s'havia vist al tercer  i tornant del descans es va poder veure fusta de competidors i maduresa a les files taronges.

Bàsquet Mataró Parc Boet - Quart

El jugador del partit, en aquesta ocasió, va ser Miquel Puig, ben secundat per Héctor Aza i un Moore II imperial en el rebot. La implicació de tot l'equip va ser clau per aguantar les estimbades del Quart i sumar una victòria necessària com l'aire que es respira.

MATARÓ PARC BOET 75 - QUART 72

Parcials: 14-24, 23-11, 19-15, 19-22

MATARÓ PARC BOET: Puig (26), Merino (9), De Pree (4), Aza (10), Francisco (9), Duran, Tuxford (2), Sola (8), Forcada, Moore II (7)