El Boet guanya un altre derbi català de Lliga Femenina-2 al Millan

A l'espera de conèixer dimarts el seu nou patrocinador va superar el Segle XXI de forma molt còmoda

Bàsquet Mataró Parc Boet - Segle XXI

L'equip de l'AE Boet, de moment amb el nom de Mataró Parc Boet, a l'espera de conèixer dimarts el seu nou patrocinador, va guanyar el dijous un altre derbi català al pavelló Eusebi Millan. Si en la Lliga Catalana ja va caure el Cerdanyola i fa unes setmanes havia perdut aquí el Barça CBS, en aquesta ocasió va caure el Segle XXI, aquest equip inclòs dins l'estructura de la Federació Catalana, per tal de donar suport a joves promeses d'aquest esport.

L'equip local, que dirigeix Jordi Vizcaíno, va sortir en tromba i en el primer quart amb gran defensa i amb domini sota taulells de Judy Jones i Olga Ruano i amb un gran encert en els llançaments ja va obrir un forat clar d'onze punts, que en el segon quart mantenint un altíssim nivell de joc va pujar fins la vintena de punts al descans.

Bàsquet Mataró Parc Boet - Segle XXI

Després, amb el partit ja decidit, l'equip barceloní va ajustar el marcador en el tercer quart i fins i tot va aprofitar un cert relaxament local per fer-se amb l'últim parcial.

La jugadora més valorada del partit va ser Judy Jones, amb els seus 10 punts i 12 rebots, que la van fer també la màxima rebotadora. La màxima anotadora va ser Marta Claret amb 22 punts, amb un espectacular 60% en tirs de camp.

MATARÓ PARC BOET 72-54 SEGLE XXI

MATARÓ PARC BOET: Carla Gibert, Sílvia Diao (4), Camilla Andersen, Romina Rodríguez (10), Marta Claret (22), Itziar Llobet (16), Olga Ruano (4), Maria Massuet (4), Marta vallès, Laura Timoner, Elena Latorre (2), Judy Jones (10). 20/36 en tirs de 2, 9/24 en tirs de 3p, 5/9 en tirs lliures. 36 rebots (26 defensius i 10 ofensius). 13 faltes pesonals.
PARCIALS: 19-8, 21-13, 17-15, 14-18.

Més imatges del partit

Bàsquet Mataró Parc Boet - Segle XXI

Bàsquet Mataró Parc Boet - Segle XXI

Bàsquet Mataró Parc Boet - Segle XXI

El pròxim dimarts presentació del nou patrocinador

El pròxim dimarts a les 19 hores tindrà lloc a la Nau Gaudí la presentació del nou patrocinador de l'equip femení de Lliga Femenina-2 de l'AE Boet Mataró.