Els dos mataronins d'EBA perden abans del derbi

El Mataró Parc Boet surt escaldat de Tarragona i el Mataró Feimat rep a Martorell

 

Dissabte vinent arriba el primer derbi mataroní de Lliga EBA i ho farà amb els dos equips empatats a tot. Tenen els mateixos punts a la classificació i tots dos venen de perdre dos partits seguits, pel que l'Eusebi Millan dictarà sentència de qui serà el "campió d'hivern" de la particular lliga mataronina i pot deixar tocat l'equip que no en surti vencedor.

Tarragona - Mataró Parc Boet

El Tarragona apallissa el Boet

El Mataró Parc Boet tindrà ganes d'oblidar ràpidament el que va viure a Tarragona. Els taronges van ser literalment escombrats per un d'aquells equips que va tenir el partit de la seva vida. El malson es personificava en Adrià Duch, dels del Serrallo, que va encertar l'animalada de 12 triples en 19 intents. La distància en el marcador va ser contundent durant tot el partit i ja al final del primer parcial situava el Tarragona 20 punts per sobre dels taronges. Va ser insalvable revertir la situació i van sobrar literalment la resta de quarts en el decurs dels quals els locals no van tenir cap tipus de pietat fins a deixar un marcador final per al ràpid oblit amb els blaus per sobre dels 100 punts i doblant l'equip mataroní.

TARRAGONA 109 - MATARÓ PARC BOET 47

Parcials: 29-9, 32-19, 26-13, 22-6

MATARÓ PARC BOET: Puig (2), Merino (9), De Pree (2), Aza (3), Francisco (15), Duran (2), Tato (5), Sola, Forcada (2), Moore II (7).

Martorell - Mataró Feimat

La ratxa del Martorell supera el Feimat

El Mataró Feimat tampoc va poder vèncer tot i que, en el seu cas, sí que va opositar resistència al camp d'un Martorell en ratxa que la setmana anterior ja havia vençut al Boet i que va sumar contra els grocs la seva cinquena victòria consecutiva. L'equip de Charly Giralt no va perdre el to del partit en cap moment però a l'hora de la veritat no va poder eixugar la distància de seguretat que els locals havien aconseguit consolidar al segon i tercer quart. El partit va ser igualat i pràcticament fins al darrer minut els grocs es van veure amb opcions de tornar a entrar en la disputa del marcador.

Si la lluita de l'equip va ser constant, qui va excel·lir en aquesta ocasió va ser Jaume Solé amb 33 punts  i una valoració global de 47, només a l'abast dels grans jugadors. Tot i això no va ser suficient.

MARTORELL - 77 - FEIMAT MATARÓ - 69

Parcials: 15-16, 21-17, 20-13, 21-23

MATARÓ FEIMAT: Solé (33), Viñallonga, Rodríguez (2), Ventura, Ariño (7), Romero (14), Tardío (7), Estany, Touré (6), Canovas, Traver.