El Mataró Parc Boet retroba la victòria a Galícia

Important victòria al camp del Corunya venint de dues derrotes seguides

Maristas Coruña - Boet

Els aires gallecs li senten la mar de bé al Mataró Parc Boet. Si l'aventura estatal a Lliga Femenina 2 ja va començar a la primera jornada amb una victòria a Pontevedra, dissabte va ser La Corunya l'escenari d'un triomf a domicili absolutament necessari. Les de Jordi Vizcaíno van fer carretera i manta conscients de la necessitat d'esmenar la ratxa de les dues derrotes seguides que arrossegaven les taronges i l'equip va respondre amb un matx ple seriós, dominant el joc i el marcador en tots quatre quarts. Una victòria balsàmica.

Les taronges van sortir a la pista corunyesa molt mentalitzades en defensa i van saber mantenir el tremp defensiu en tot moment i afrontant les situacions de forma grupal. Entre les files taronges van destacar Itzíar Llobet i Elena Latorre, amb una gran efectivitat des de la línia de triple.

El partit va tenir dues claus: la capacitat de les taronges de gestionar les avantatges desinflant les opcions i els ànims de les locals i, en atac, la selecció de tir que va permetre optimitzar l'anotació i assegurar la victòria a fora per més de deu punts.

CORUÑA 49 - MATARÓ PARC 62

Parcials: 14-17, 8-9, 15-17, 12-19

MATARÓ PARC BOET: Gibert (4), Diao (0), Andersen (8), Rodríguez (15), Claret (3), Llobet (3), Ruano (7), Massuet (10), Latorre (6).