El Mataró Parc Boet sotmet al Salou

Els taronges es deixen anar al final i el rival maquilla el resultat

  • Redaccio / Fotos: Daniel Ferrer
  • Dilluns, 05 Novembre 2018 10:32

Bàsquet Mataró Parc Boet - Salou

A la Lliga EBA cal assegurar les victòries a casa per mirar de cotitzar a l'alça a la classificació i el Mataró Parc Boet ja ha après la lliçó. Contra el Salou, un equip de la part baixa de la classificació, els taronges van voler amarrar la victòria d'entrada i van aconseguir una bona avantatge en el segon i el tercer quart que van propiciar un darrer parcial força prescindible on fins i tot els tarragonins es van acostar per sota dels 10 punts de diferència. El +8 final, però, no fa justícia al que es va veure abans: un equip còmode quan juga a l'Eusebi Millan i que en partits d'anotació alta acostuma a tenir les de guanyar.

Bàsquet Mataró Parc Boet - Salou

Un àmbit on s'ha millorat respecte jornades anteriors és a l'hora de tancar el rebot. Si el Mataró Parc Boet no propicia segones oportunitats al rival, el seu joc expansiu a camp obert acaba propiciar avantatges interessants. Això és el que va passar contra el Salou en un matx on Moore, Tuxford i Aza van ser els jugadors més destacats.

Bàsquet Mataró Parc Boet - Salou

MATARÓ PARC BOET 88- SALOU 80

Parcials: 17-13, 25-18, 25-17, 21-32

MATARÓ PARC BOET: Puig (9), Merino (4), De Pree (13), Aza (8), Francisco (8), Duran (5), Tato (8), Tuxford (13), Sola (4), Frocada, Moore II (16)