El Mataró Parc Boet es revenja del Barça

Guanya a l'equip que li va negar la Copa Catalunya i retroba el triomf a Lliga Femenina 2

Bàsquet Mataró Parc Boet - Barça CBS

Un Eusebi Millan amb molt bona entrada de públic va ser testimoni diumenge de la revenja esportiva del Mataró Parc Boet sobre el Barça. Les blaugranes havien guanyat a les taronges a la Final a 4 de Copa Catalunya just la setmana abans de començar la Lliga Femenina 2 però van sortir derrotades per uns severs 14 punts d'avantatge final en el partit d'estatal. Això dona fe de com de bé s'ha adaptat l'equip de Jordi Vizcaíno a la nova categoria i de la importància que té sumar tots els punts a casa. Les taronges no es van poder desempallegar del Barça fins després del descans però van acabar imposant la seva pròpia llei.

Bàsquet Mataró Parc Boet - Barça CBS

La igualtat entre els dos equips va ser total els dos primers quarts. Això ja era una bona notícia en sí ja que en el partit precedent el Barça havia sentenciat de bones a primeres, distanciant les taronges. Aquest rol, en canvi, va ser per les locals quan van sortir del vestidor al tercer i quatre quart. En un tercer quart apoteòsic, les noies del Mataró Parc se'n van anar de 17 punts sentenciant el partit i permetent un darrer quart de to festiu en unes grades plenes a vessar, ja que esperaven la presentació dels equips del club.

Bàsquet Mataró Parc Boet - Barça CBS

MATARÓ PARC BOET 76- BARÇA 62

Parcials: 23-19, 14-17, 22-6, 17-20.

MATARÓ PARC BOET: Gibert, Diao (7), Andersen (2), Rodríguez (14), Claret (11), Llobet (6), Ruano (16), Masuet (5), Latorre, Jones (31)