El Mataró Parc Boet retroba el triomf a Valls

Domina tot el partit a domicili gràcies a millorar molt les prestacions en el rebot

Bàsquet Mataró Parc Boet - Cornellà

La de Valls és una pista complicada que, aquest any a EBA, està sent molt propícia per als equips mataronins. Si en la segona jornada va ser el Feimat, aquest dissabte va ser el torn del Mataró Parc Boet que va amarrar la victòria a la localitat de l'Alt Camp després de dominar el marcador durant els 40 minuts de joc. Tenint en compte que l'equip d'Alberto Peña venia de dues derrotes seguides, la sortida a la capital dels castells i els calçots va ser balsàmica per als taronges.

L'entrenador reconeixia que "veníem amb un bagatge de rebot deficient en les últimes jornades i recuperar el domini en aquest sentit ha estat la clau per dominar el partit". L'actitud en defensa i atac i el ritme de joc són les altres claus que expliquen la victòria per un diferencial de 10 punts final a la pista vallenca. 

La quarta victòria taronja en sis jornades permet al Mataró Parc Boet de seguir al grup dominant de la categoria. De fet a Valls només va perdre el darrer quart i no va patir per rendibilitzar el que havia aconseguit en els tres parcials precedents. Els 16 rebots capturats en atac –per només 7 dels locals– és l'estadística més destacada del matx.

VALLS 63- MATARÓ PARC BOET 73

Parcials: 17-20, 10-17, 14-20, 22-18

MATARÓ PARC BOET: Puig (8), Merino (8), Aza (8), Francisco (5), De Pree (8), Duran (1), Forcada (4), Moore II (10), Tuxford (5), Sola (15). 

Recupera aquí el partit