Cop d'autoritat del Feimat

Derrota el Quart, un dels grans equips d'EBA, en un partidàs al Josep Mora

  • Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Dilluns, 22 Octubre 2018 09:58

Bàsquet Mataró Feimat - Quart

S'anunciava com el gran partit de la jornada d'EBA i els espectadors del Palau Josep Mora poden donar fe que ho va ser, del tot. Diumenge visitava Mataró el Quart, precedit d'una anomenada justificada: era líder, és un dels grans equips de la lliga i disposa de la millor línia exterior del grup. Aquestes virtuts es van posar de manifest a Mataró però un Feimat en ratxa va voler presentar una esmena a la totalitat d'aquesta lògica i a partir d'una espectacular defensa col·lectiva va estar al davant en tot moment i, amb patiment final, va acabar-se enduent els punts i el regust dolcíssim que sempre deixa una victòria d'aquest nivell.

Bàsquet Mataró Feimat - Quart
Charly Giralt ressalta que "només amb molta intensitat defensiva podíem tenir opcions i tots els jugadors es van implicar, defensant els cinc durant quasi tots els minuts".

L'entrenador se satisfà d'aquesta capacitat a darrere que van demostrar els grocs per tal de frenar un equip tan potent com el gironí, que de fet va mantenir-se amenaçant en el marcador fins al darrer alè de partit.

Bàsquet Mataró Feimat - Quart

També és ressenyable com els grocs van tancar el rebot i, també, ser selectius en el tir amb uns bons percentatges d'encert. Encistellar 9 dels 20 triples intentats –amb un altre 3 de 3 de Marc Traver, per cert– va ser clau per consolidar-se al capdavant del marcador.

Bàsquet Mataró Feimat - Quart

MATARÓ FEIMAT 69 - QUART 64

Parcials: 17-15, 18-18, 14-14, 20-17

MATARÓ FEIMAT: Solé (2), Viñallonga, Cabrera (8), Rodríguez (3), Ventura (5), Juanola (12), Ariño (15), Romero (8), Tardío, Touré (3), Traver (13).