El Gress Platges de Mataró suma el primer triomf

Un gran tercer quart fonamenta la primera alegria de les grogues contra el filial del Sant Adrià

Bàsquet Gress Platges Mataró - Sant Adrià B

Primera alegria de la temporada per les noies del Gress Platges de Mataró que es van saber fer fortes al Palau Josep Mora davant un dels equips amb més talent de la categoria. La força amb la que les d'Àlex León van tornar del vestidor al tercer quart va ser l'element decisiu per trencar un partit que en els dos primers parcials s'havia mantingut sempre sota domini de les grogues però mai més enllà dels cinc punts. El partit era un intercanvi de cistelles i les mataronines eren conscients que un final ajustat els podia jugar en contra amb la casella de victòries encara verge.

Bàsquet Gress Platges Mataró - Sant Adrià B

Les de Sant Adrià del Besòs són el filial d'una de les autèntiques patums del bàsquet femení català i van exhibir la seva qualitat i talent en aquests dos primers quarts però es van veure superades per la força de les locals, ara sí, en un tercer quart contundent que les va separar més enllà dels 10 punts d'avantatge, amb una màxima diferència de 18.

Bàsquet Gress Platges Mataró - Sant Adrià B

Maduresa a l'administrar la renda

L'equip local va saber tirar de maduresa al darrer quart administrant la bona renda obtinguda. No van faltar nervis però la veritat és que es va mantenir les visitants a ratlla assegurant el botí de la primera victòria de la Lliga.

"Un triomf del joc col·lectiu"
L'entrenador local, Àlex León, es mostrava satisfet amb el primer triomf i sobretot amb el creixement que havia experimentat l'equip: "Veníem de dues derrotes tot i no haver jugat malament perquè ens havia faltat intensitat i concentració, aquesta setmana però l'equip ha estat implicat al 100 per cent i totes onze jugadores han jugat i treballat a gran nivell, aquesta victòria és un triomf del joc col·lectiu", assegurava.

Gress Platges 64 - Sant Adrià 56

Gress Platges: Theresa Anne (11), Meritxell Cuní (10), Míriam Blanes, Esther Murat (2), Paula Domènech (11), Queralt Coll (4), Ariadna Magriñà (13), Andrea Cobo (3), Cynthia Molina (2), Laida Martínez, Clara Solé (8).

Parcials: 15-15, 17-16, 23-12, 9-13