Comença la Lliga EBA amb dos grans partits a Mataró

El Mataró Parc Boet rep el dissabte l'Olivar de Saragossa i el Mataró Feimat rep el diumenge l'Igualada

Com els bons aficionats ja saben aquesta temporada els dos equips mataronins de Lliga EBA estan en el mateix grup. La UE Mataró inicia ara la seva 18a temporada a EBA, que és la tercera de la segona etapa. Per a l’AE Boet serà la segona temporada a Lliga EBA. La temporada passada estaven en grup diferent i tots dos van acabar en el 9è lloc dels grups de 14 equips.

Bàsquet Mataró Parc Boet - Feimat Mataró

No cal recordar les plantilles, ja que ho hem fet en ocasió del primer derbi de la temporada, en la Lliga Catalana EBA, que es va jugar el passat diumenge. De moment el Mataró Feimat, que manté el seu bloc, s’ha mostrat més sòlid, que un equip taronja quasi totalment renovat i que s’ha de conjuntar. Però hem d’esperar que tots dos equips ens donin moltes satisfaccions aquesta temporada... i dos derbis més d’alta intensitat, que seran els primers entre els dos equips en aquesta categoria.

AE Boet el dissabte i UE Mataró el diumenge

Tots dos comencen a casa, el Mataró Parc Boet ho fa el dissabte a les 18:30 hores al pavelló Eusebi Millan davant l’Olivar de Saragossa, un equip que la temporada passada va acabar en 8è lloc en el grup del Mataró Feimat.

Bàsquet Mataró Parc Boet - Mataró Feimat

El Mataró Feimat comença el diumenge a les 18 hores al Palau Josep Mora rebent l’Igualada, un equip que la temporada passada va acabar en tercer lloc del mateix grup. En aquella ocasió el resultat va ser favorable als de l’Anoia per 63-79.

Bàsquet Mataró Parc Boet - Mataró Feimat

La primera jornada (22/23 setembre)

Mataró Parc Boet (9è grup A)– Olivar Zaragosa (8è grup B)
Mataró Feimat (9è B)– Igualada (3r B)
Esparreguera (1r Copa)– Quart (11è A)
Cornellà (7è B)– Tarragona (6è A)
Salou (4t Copa)– Castellbisbal (11è B)
Martorell (16è LEB Plata)– Valls (4t B)
Calvià (1r Balears)– Salt (13è B)