S'ha presentat el Torneig 3x3 "Santes Esportives"

L'organitza la Unió Esportiva Mataró conjuntament amb l'empresa Sport Click Event el dia 22 de juliol a l'Escola Maristes Valldemia

180702Ba_Presentació1

Avui dilluns a les 19 hores a la pista del Palau Josep Mora s'ha fet la presentació oficial del Torneig 3x3 "Santes Esportives", que se celebrarà el diumenge 22 de juliol a l'Escola Maristes Valldemia, i que organitzarà l'empresa Sport Click Event, conjuntament amb la Unió Esportiva Mataró. I l'esdeveniment comptarà amb el patrocini de l'empresa Construtoni Ponce S.L.U.

L'acte de presentació ha comptat amb la presència de Joan Ventura, el president de la Unió, i de Salva Carrillo i Xavi Trigo, com a representants d'Sport Click Event.

El president de la Unió, Joan Ventura, ha obert la presentació dient que els feia especial il·lusió poder tornar a realitzar aquest torneig, ja que la UEM va ser la primera entitat en organitzar-ne un d'aquesta modalitat del bàsquet 3x3, que sembla que properament pot ser olímpic. Va ser durant Les Santes del 1998 i es va celebrar a la Plaça de Santa Anna. Es va celebrar tres anys, donant pas després a les 33 hores, una organització que va també va acabar perdent-se, al cap de pocs anys.

180702Ba_Presentació2

Després Salva Carrillo, un dels representants d'Sport Click Event, ha explicat com l'any 2007, el programa de ràdio Tir Lliure va  tornar a impulsar la seva celebració començant al Tecnocampus, i que va passar després per diferents espais de la ciutat, convertint-se en un dels tornejos estiuencs més esperats pels practicants d'aquest esport.

L'augment de participació, que es calcula que pot arribar aquest any als 180 equips, entre masculins i femenins, ha fet que s'hagi de portar el torneig a l'Escola Valldemia. És l'única instal·lació que pot disposar del nombre de pistes necessàries i allà s'instal·laran 14 pistes.

Ha explicat també que tots els participants rebran una samarreta reversible, per un costat amb els colors de l'empresa i per l'altre de la Unió, i on hi ha representada la imatge de l'Àliga, una de les figures emblemàtiques de Les Santes.

En els darrers 10 anys aquest torneig s'ha convertit en tot un referent dels 3x3 de Bàsquet del país amb més de 5000 participants en total. Tot això gràcies a la gran tasca del Tir Lliure, que ara passa el testimoni de l'organització.

180702Ba_Cartell3x3

Com hem dit el torneig es disputarà el diumenge 22 de juliol, i les inscripcions es tancaran el 18 de juliol. Però és possible que s'hagi de tancar abans, si es cobreixen les previsions amb antelació. L'any passat molta gent es va quedar sense poder participar, per tant l'organització demana als interessats que no deixin pels darrers dies la seva inscripció.