Jordi Vizcaíno: "L'objectiu és arribar vius al diumenge"

Parlem amb l'entrenador del Mataró Parc Dori Dor Boet abans de les fases a Mallorca

Bàsquet Boet Dori Dori - GEiEG

Abans de la disputa d’aquestes fases, com valores la temporada fins el moment?

Doncs partíem amb una estructura nova d’equip, entrenadors i 4 jugadores, on també es mantenien 7 jugadores que havien quedat campiones de 1a Catalana. L’inici va ser dur, considerant que nosaltres teníem l’objectiu d’estar a la part alta amb una identitat de joc pròpia. La primera fase no va ser ni senzilla ni agradable de veure per el públic, però ens va servir per anar forjant aquesta identitat i, a partir de llavors, hem estat molt millor com s’ha acabat veient a la Final a Quatre, jugant contra l’amfitrió, i amb el campionat de Copa Catalunya. En definitiva, hem anat clarament de menys a més.

Amb probablement l’MVP de la competició, Judy Jones. Us esperàveu el rendiment?

Judy Jones amb Olga Ruano han estat la parella més determinant d'entre tots els equips de la lliga. Ens ho esperàvem? Doncs ella ha crescut molt bé amb l’equip, ha estat una jugadora molt solidària col•lectivament, més enllà de la gran qualitat individual. A més a més, si la veus entrenar, ja no et ve per sorpresa. És una jugadora molt professional.

Com afronteu les fases? L’objectiu és l’ascens?

Un cop classificats per les fases, evidentment que ens plantegem l’ascens com a objectiu, de fet, tots els 4 equips busquen l’ascens. Això sí, ens enfrontem a dos equips contra qui no hem jugat mai, que són potents i han estat a lliga Femenina 2. L’Almeda, que ja el coneixem, és un bon equip que ens va posar les coses complicades a la Final a Quatre. Per tant, tocarà anar partit a partit, amb l’objectiu d’arribar vius al diumenge i llavors intentar assolir l’ascens.

Teniu referència dels rivals? Quin d’ells presenta més dificultats?

Tenim referències, amb internet és molt més fàcil fer l’scouting. També és cert que el sistema de competició a les illes és diferent. Parlant dels rivals, l’Andratx és l’amfitrió, ja havia estat a lliga femenina, i tendeix a aglutinar les millors jugadores de les illes, les que més destaquen. Per descomptat que jugar a casa també les fa més perilloses. Després hi ha el CTEIB, el Centre de Tecnificació de les Illes, similar al Segle XXI d’aquí, que és més incògnita, amb jugadores joves però amb talent i projecció.