Victòria contra el líder al derbi maresmenc

El Mataró Parc Boet s’imposa al Masnou en un festival ofensiu per tancar la temporada a casa

Bàsquet Mataró Parc Boet - Masnou

El Mataró Parc Boet es va tornar a imposar al derbi maresmenc contra el Masnou, en un festival de triples que ja va començar des de bon principi.

Els d’Alberto Peña van sortir com un coet, i el parcial de 32 a 20 al final del primer quart així ho certifica. Molt encertats des del triple -van finalitzar amb una estadística de 15 de 25 des de la línia de 3 punts- no donaven opció als local visitants per imposar la seva defensa.

Al segon període l’anotació es va igualar, però els masnovins no trobaven el sistema per aconseguir reduir la diferència i remuntar un partit de vital importància per ells, si volien mantenir les opcions de quedar en primera posició e la fase regular. Al descans el marcador era de 56 a 44.

A la represa, si tot feia pensar que els del Masnou sortirien a per totes intentant, ara sí capgirar el partit, res més lluny de la realitat. Eren els mataronins els que continuaven molt encertats ofensivament, fent encara més gran la diferència en el marcador, que ja era de 18 punts als final del quart.

I l’últim període, amb l’enfrontament vist per sentència, la relaxació local dels taronges va permetre que els seu rival de la comarca s’aproximés una mica al marcador, però sense cap opció d’aconseguir la victòria, en un gran final de temporada a casa per al Boet.

Mataró Parc Boet 97 – 88 El Masnou

Mataró Parc Boet: Vázquez (2), Drakeford (22), Hermoso (10), Naharro (20), Ros, Franch (3), Corella (20), Duran (2), Mañes (12) i Forcada (6). 19 de 27 en tirs de 2, 15 de 25 en triples i 14 de 18 en tirs de 3.
Parcials: 32-20, 24-24, 24-18 i 17-26.