Lluita per la final a quatre de Copa Catalunya

El Mataró Parc Dori Dori Boet se les veurà amb el co-líder, el Cerdanyola, mentre que el Gress Platges de Mataró visitarà l'Almeda

Bàsquet Boet Dori Dori - Cerdanyola

Visita a la pista del co-líder

Amb tres jornades per disputar-se abans de la Final a Quatre, el Mataró Parc Dori Dori Boet només necessita una victòria per assegurar-s'hi l'accés. A més a més, aquesta jornada visitarà la pista del Cerdanyola, amb qui comparteix la primera posició i contra qui va perdre a la primera volta al Millán.

Un partit que pot marcar qui s'acabarà classificant en primera posició del grup. El partit es jugarà dissabte a les 19:30 i les taronges, no només haurien de buscar la victòria, sinó que ho hauran de fer per més de 4 punts, superant el 62  66 de la primera volta.

A apurar les opcions de ser a la Final a Quatre

El Gress Platges de Mataró, per la seva part, visitarà la pista del Basket Almeda el dissabte a les 18h. Les grogues, necessiten guanyar tots els seus partits i esperar que l'Almeda i l'Hospitalet els perdin tots si volen intentar accedir a la Final a Quatre, una circumstància que pràcticament seria un "miracle".

Bàsquet Gress Mataró - Almeda

De tota manera, a la primera volta, les d’Adrià Castejón ja van vèncer a l’Almeda en el seu enfrontament al Mora per 10 punts, 71 a 61.