Victòria de prestigi

El Mataró Parc Dori Dori Boet posa un peu i mig a la Final a Quatre passant per sobre l’Almeda

Bàsquet Boet Dori Dori - Almeda

Les noies que entrena Jordi Vízcaino tornaven a la competició després de l’aturada de Setmana Santa enfrontant-se amb el Basket Almeda a l’Eusebi Millán. Les de Cornellà, a qui ja havien guanyat a l’anada, eren un rival directe per assolir una de les posicions que dóna accés a la Final a Quatre.

La primera part va ser igualada, tot i que amb les mataronines sempre anaven per davant al marcador, arribant al descans amb un lleuger domini de 26 a 23 que, en aquell moment, feia preveure que l’enfrontament seria molt igualat.

A la represa però, les taronges van passar per sobre de les seves rivals, i amb un Judy Jones espectacular –va acabar amb 39 de valoració-, van escombrar de la pista les seves rivals. Un parcial de 22 a 5 al tercer quart era prou eloqüent.

Amb el partit sentenciat, a l’últim període les mataronines van acabar de certificar la victòria que, a més a més, les deixa a una sola victòria de la final a quatre de Copa Catalunya.

Mataró Parc Dori Dori Boet 68 – 41 Basket Almeda

Mataró Parc Dori Dori Boet: Jones (21), Gibert (12), Chacón (3), Barbena, Graupera (6), Solé (2), Ruano (8), Massuet (2), Jiménez (11) i Latorre (3). 14 de 27 en tirs de 2, 10 de 28 en tirs de 3 i 10 de 12 en tirs lliures.
Parcials: 16-12, 10-11, 22-5 i 20-13.