Recta final al grup d'ascens de Copa Catalunya femenina

El Mataró Parc Dori Dori Boet rebrà la visita del Basket Almeda, mentre que Gress Platges de Mataró ho farà amb el Cerdanyola

Bàsquet Boet Dori Dori - GEIEG

Torna la Copa Catalunya femenina de bàsquet després de l'aturada de Setmana Santa. Ho fa quan només queden 4 jornades per arribar a la Final a Quatre, on es determinaran les places que lluitaran per l'ascens a Lliga Femenina 2.

Per assolir aquest objectiu però, els dos conjunts mataronins tenen enfrontaments complicats a casa.

El Mataró Parc Dori Dori Boet pot tenir a tocar l'accés a la F4

El conjunt que dirigeix Jordi Vízcaino, que actualment ocupa la segona plaça en solitari de la classificació, rebrà la visita del Basket Almeda el dissabte a les 17:45h. Les taronges, que ja van vèncer a domicili al seu rival per 49 a 57, poden pràcticament assegurar-se una plaça per la Final a Quatre si aconsegueixen la victòria.

Buscant la carambola "impossible"

El Gress Platges de Mataró, per la seva banda, ho té molt més ocmplicat per aconseguir repetir Final a Quatre com la temporada passada. Necessita guanyar els 4 partits que queden i esperar que les seves rivals ho perdin tot. I per començar, reben la visita del Cerdanyola diumenge a les 12:30, el líder en solitari del grup.

Bàsquet Gress Mataró - Lleida