El Gress Platges de Mataró cau en un mal tercer quart

Les mataronines veuen com el Lleida s’imposa al Mora i les supera a la taula

Bàsquet Gress Mataró - Lleida

Després d’haver debutat a la segona fase amb una meritòria victòria davant de l’Almeda, el Gress Platges de Mataró tornava a tenir un nou enfrontament al Mora, aquest cop davant del Lleida, en un partit on la victòria era molt important si es volia anar recuperant posicions a la taula. I el partit va començar bé per les noies d’Adrià Castejón, que es mostraven millor en atac i en defensa que les seves rivals, finalitzant el primer quart vencent per 17 a 11.

Al segon quart però, les lleidatanes van anul·lar completament l’atac mataroní, que només va ser capaç d’anotar 5 punts, d’aquesta manera, i tot i no estar molt encertades tampoc, remuntaven i s’arribava al descans amb el partit empatat a 22.

A la represa, les grogues van veure com les seves rivals es mostraven superiors en tots els aspectes, aconseguint un més que contundent parcial de 10 a 25, situant el marcador al final del tercer període de 32 a 47, deixant el partit pràcticament sentenciat.

A l’últim quart, tot i millorar, les grogues no van poder capgirar el marcador i van encaixar la primera derrota de la segona fase.

A més a més, mentre es publiquen aquestes línies, les mataronines estan disputant el seu partit ajornat de la primera jornada contra el Cerdanyola, on el resultat final ha estat favorable al Cerdanyola per 60 a 45.

Gress Platges de Mataró 47 – 57 Lleida

Gress Platges de Mataró: Cuní, Balmes (5), Coll (7), Magriñà (11), Cobo (8), Del Moral (11), Portillo, Milla (3) i Murat (2). 9 de 32 en tirs de 2, 2 de 15 en tirs de 3 i 5 de 6 en tirs lliures
Parcials: 17-11, 5-11, 10-25 i 15-10.