Última jornada de primera fase a Copa Catalunya Femenina

El Gress Platges de Mataró buscarà certificar la classificació contra el Molins, mentre que el Mataró Parc Dori Dori Boet juga a Gramenet

Bàsquet Mataró Parc Dori Dori Boet - Banyoles

Aquesta proper cap de setmana es disputa l'última jornada de la primera fase de competició de Copa Catalunya, amb els conjunts mataronins amb bona situació per certificar el pas a la fase d'ascens.

Una victòria per intentar aconseguir l’assalt a la primera plaça

De fet, el Mataró Parc Dori Dori Boet, que s'enfrontarà aquest dissabte a les 18:05 al Draft Gramenet a Santa Coloma, ja té la plaça assegurada, però encara lluita per la primera posició. Això sí, el seu rival, les colomenques, estan obligades a sumar la victòria i esperar la derrota del Platges si volen recuperar la quarta plaça que dóna accés a la fase d’ascens, el que vol dir que una victòria taronja, certificaria la classificació del seu rival ciutadà.

A la primera volta, a més a més, les noies de Jordi Vízcaino van caure al Millán davant el seu rival d’avui per 52 a 55, per tant, aconseguir que no passin al grup d’ascens suposaria millorar en la classificació –s’acumulen els resultats davant els rivals del mateix grup- a l’inici de la segona fase.

Guanyar al cuer per certificar la classificació

El Gress Platges de Mataró haurà de sumar una victòria a la pista del cuer, el Molins per certificar la seva classificació, després d’haver aconseguit les dues victòries davant Viladecans i Gramenet. Un partit que es disputarà aquest diumenge a les 19:15h

A la primera volta, al Mora, les grogues ja es van imposar per un contundent 75 a 45, i ara buscaran repetir el triomf per assegurar-se la quarta plaça i l’accés a la fase d’ascens.

Bàsquet Platges Mataró - Molins