El Mataró Parc Dori Dori Boet passa per sobre del Banyoles

Les mataronines aconsegueixen la millor anotació ofensiva de l’any en un partit coral

 

Bàsquet Mataró Parc Dori Dori Boet - Banyoles

El conjunt que entrena Jordi Vizcaino disputava el passat dissabte un partit contra el cuer del seu grup, el Banyoles, en un partit teòricament assequible i on estaven obligades a guanyar si volien continuar amb les seves aspiracions d’atrapar l’Hospitalet en la primera posició del seu grup, de cara a la classificació acumulada al grup d’ascens.

El partit en si mateix no va tenir gaire història, amb les taronges molt superiors al conjunt banyolí, a qui no van donar cap tipus d’opció, acabant el primer quart dominant el marcador ja per un contundent 22 a 4.

Bàsquet Mataró Parc Dori Dori Boet - Banyoles

Al segon període el partit es va igualar una mica, mantenint-se la diferència a l’arribar al descans, però res més lluny de la realitat, quan a la represa les mataronins van acabar de trencar el partit, assolint el festival anotador més important de la temporada i que confirma que les mataronines es troben en plena forma aquest 2018.

Mataró Parc Dori Dori Boet 91 – 54 Banyoles

Mataró Parc Dori Dori Boet: Jones (28), Gibert (4), Chacón, Barbena, Graupera (16), Solé (2), Rovira (2), Ruano (25), Massuet (9) i Girabal (5). 29 de 47 en tirs de 2, 5 de 20 en tirs de 3 i 18 de 29 en tirs lliures.
Parcials: 22-4, 17-17, 26-11 i 26-22.

Bàsquet Mataró Parc Dori Dori Boet - Banyoles