Els conjunts mataronins d’EBA busquen retrobar-se amb la victòria

El Mataró Feimat rebrà la visita de l’Igualada mentre que el Mataró Parc Boet visitarà Menorca

Després d’una mala primera jornada d’aquest 2018, els equips de la ciutat de Mataró busquen retrobar-se amb la victòria aquest cap de setmana.

El Mataró Feimat rep la visita de l’Igualada

Els nois de Charly Giralt tindran un enfrontament ben difícil aquest cap de setmana, quan rebin el diumenge a les 18h la visita de l’Igualada al Palau Josep Mora. Un rival que ocupa la tercera plaça a la classificació del grup B de lliga EBA amb 9 victòries i només 4 derrotes.

Bàsquet Mataró Feimat - Andorra B

Els mataronins buscaran refer-se de les últimes derrotes patides contra els rivals de la part baixa de la taula i així allunyar-se de les posicions perilloses, intentant començar la segona volta amb el mateix rendiment.

El Mataró Parc Boet viatja a Menorca

Després de la clara derrota a casa contra el Sant Adrià en el primer partit d’aquest 2018, el conjunt que entrena Alberto Peña visitarà les Illes Balears, desplaçant-se per jugar contra el Menorca aquest diumenge a les 12:30.

Els menorquins seran un rival molt difícil que ocupa la tercera posició de la taula amb 8 victòries i 5 derrotes, una victòria més que el conjunt mataroní, que espera poder donar la sorpresa com va fer abans d’acabar l’any derrotant el Masnou.

Bàsquet Mataró Parc Boet - Menorca