El Mataró Feimat s’ensorra a l’últim quart i perd contra el cuer

El que havia de ser un partit assequible davant l’Andorra va acabar en malson

Bàsquet Mataró Feimat - Andorra B

El Mataró Feimat se les veia el diumenge a la tarda amb el cuer dels seu grup de lliga EBA, que només havia guanyat un partit en tota la temporada, en el que semblava un tràmit per als de Charly Giralt, però el que havia estat un partit controlat al llarg dels primers 30 minuts es va escapar a l’últim període on els locals es van bloquejar defensivament i van permetre al conjunt andorrà aconseguir una victòria del tot imprevista.

El partit va començar bé per als grocs que, amb una bona defens ai un atac solvent s’escapaven al final del primer quart per 19 a 11. Una diferència que semblava consolidar-se quan, al segon quart, els intents de remuntada visitant no es feien efectius, i el partit marxava al descans amb el marcador reflectint un 35 a 26.

A la represa, els visitants van millorar, però els mataronins encara tenien el partit controlat just quan s’entrava a l’últim període, 54-48.

Però els andorrans van trobar el camí ofensiu als últims minuts de l’enfrontament, amb un gran encert de cara a la cistella va capgirar el partit com un mitjó, amb els mataronins incapaços de reaccionar i aturar l’atac visitant fins a consumar-se la derrota i la sorpresa.

Mataró Feimat 71 – 78 Andorra “B”

Mataró Feimat: Solé, Serratacó (22), Cabrera (8), Rodríguez (3), Ventura (4), Viñallonga (2), Ariño (3), Romero (24), Espiga (5), Tardio i Ysarn. 17 de 32 en tirs de 2, 6 de 29 en tirs de 3 i 19 de 25 en tirs lliures.
Parcials: 19-11, 16-15, 19-22 i 17-30.