El Mataró Parc Boet dóna la sorpresa i s’endú el derbi maresmenc

Els taronges, gràcies a un espectacular últim quart, van derrotar el Masnou, el líder de la competició

Bàsquet Mataró Parc Boet - Tarragona

El Mataró Parc Boet va aconseguir una gran victòria a la pista del líder de la categoria, el Masnou, en el derbi maresmenc de la jornada. A més a més, a la victòria es va fonamentar en un increïble últim quart on van anul·lar completament el conjunt del Masnou mentre aconseguien la remuntada que portaria a la victòria.

El partit però va començar molt igualat, amb una lleugera diferència favorable als del Masnou, després d’un primer quart d’anotació bastant alta que finalitzaria 21 a 18. I la igualtat va continuar al segon període, amb cap dels dos conjunts capaç d’aconseguir un parcial que permetés agafar una renda important abans del descans, on s’hi marxaria 39 a 36, amb tot per decidir-se.

Al tercer quart, els del Masnou van començar a imposar el seu joc, aconseguint defensar l’atac taronja i sumant un mínim parcial que li permetia acabar el període amb 8 punts de diferència al marcador, la més gran en el que portaven de partit, amb el marcador 55 a 47.

Però com ja hem dit, els d’Alberto Peña van reaccionar a l’últim període i des de l’encert interior amb Mañes i Drakeford i una defensa que va anul·lar el rendiment ofensiu dels masnovins, els mataronins van aconseguir un important triomf que els permet mirar cap a la part alta de la classificació.

El Masnou 62 – 68 Mataró Parc Boet

Mataró Parc Boet: Drakeford (13), Canals (7), Hermoso (4), Naharro (7), Franch (13), Corella, Rubio (6), Mañes (17) i Forcada (1). 19 de 34 en tirs de 2, 2 de 17 en tirs de 3 i 24 de 30 en tirs lliures.
Parcials: 21-18, 18-18, 16-11 i 7-21.