Ja en són tres de seguides per al Boet

El Mataró Parc Boet supera el Castelldefels en un partit que es decideix a l’últim minut

Bàsquet Mataró Parc Boet - Castelldefels

El conjunt que entrena Alberto Peña va aconseguir una valuosa victòria aquest dissabte a l’Eusebi Millan, després de derrotar el Castelldefels per 86 a 84, en un partit que no es va resoldre fins a l’últim minut. Els mataronins, amb aquesta, sumen tres victòries consecutives i s’allunyen de la part baixa de la taula.

El partit va començar amb un gran ritme anotador per part dels dos equips i, sobretot, amb molta igualtat, que seria la tònica dominant de la tarda. Al final del primer període el marcador era d’empat a 22.

Al segon quart, la dinàmica del partit era la mateixa tot i que el conjunt taronja va poder marxar al descans amb una diferència favorable mínima de tres punts, 42 a 39.

A la represa, més igualtat, tot i que ara va ser el torn dels visitants, per capgirar l’enfrontament, i entrar a l’últim període un punt per davant, 60 a 61, i absolutament tot per decidir-se.

Un quart que va tornar a destacar per la seva alta anotació i on els petits detalls van permetre que els mataronins aconseguissin endur-se la victòria per només 2 punts.

Cal destacar, novament, a nivell individual a Devon Drakeford, autor de 20 punts i 9 rebots, en un dia on s’hi va sumar Darío Naharro, amb 15 punts, que, poc a poc, sembla que es va aclimatant a la categoria.

Mataró Parc Boet 86 – 84 Castelldefels

Mataró Parc Boet: Drakeford (20), Canals (13), Hermoso (5), Naharro (15), Franch (2), Corella, Rubio (12), Mañes (8) i Forcada (11). 23 de 36 en tirs de 2, 8 de 23 en triples i 16 de 25 en tirs lliures.
Parcials: 22-22, 20-17, 18-22 i 26-23.