El Gress Platges de Mataró no pot superar L’Hospitalet

Les mataronines disputen un partit molt igualat però en els petits detalls se’ls hi escapa la victòria

Bàsquet Platges Mataró - Molins

Les noies d’Adrià Castejón se la jugaven a la pista d’un dels 4 líders de la categoria, L’Hospitalet, i no van aconseguir la sorpresa, per ben poc, en un partit de gran nivell, jugat a la localitat barcelonina.

Les grogues van sortir millor i van dominar el primer quart, al que s’arribaria al final amb el marcador de 14 a 19.

Les visitants van reaccionar al segon quart, però sempre amb el partit molt igualat, i com a mostra, el 31 a 33 amb el que s’arribava al descans.

A la represa, les locals van jugar el seu millor bàsquet de l’enfrontament, tot i que tampoc aconseguien escapar-se al marcador, 3 punts per sobre en acabar el període.

Així doncs s’arribava a l’últim quart amb tot per decidir-se i on, novament, la igualtat entre els dos equips va ser la nota dominant. D’aquesta manera, els petits detalls que havien permès a les locals anar per davant al marcador, van ser els mateixos que van permetre que aguantessin la diferència de 3 punts també al final del partit aconseguint, així, la victòria.

L’Hospitalet 65 – 62 Gress Platges de Mataró

Gress Platges de Mataró: Gómez (3), Cuni (4), Balmes (2), Coll (5), Magriña (2), Del Moral (5), Harris (21), Washington (5), Milla (5) i Murat (10). 18 de 41 en tirs de 2, 5 de 29 en tirs de 3 i 11 de 13 en tirs lliures.
Parcials: 14-19, 17-14, 19-14 i 15-15.