El Mataró Parc Boet juga el millor partit de l’any

Els taronges, gràcies a una magnífica segona part, aconsegueixen la seva segona victòria consecutiva

Bàsquet Mataró Parc Boet - Tarragona

Els nois d’Alberto Peña van viatjar a Quart per batre’s amb un rival directe en la lluita per eludir les posicions baixes de la taula, els dos empatats amb 4 victòries, amb l’esperança de seguir amb la bona línia després de la victòria aconseguida la setmana anterior a l’Eusebi Millan.

El partit va començar com un autèntic festival anotador per als dos equips, absolutament encertats i amb unes defenses pràcticament invisibles, destacant el 34-31 amb el que s’arribava al final del primer període. Una igualtat que també es mantindria al segon quart, tot i que l’encert anotador va baixar lleugerament.

A la segona part, els taronges sí que van canviar el ritme defensiu, i gràcies a què es mantenien molt encertats en atac, obrien les primeres diferències importants del partit. Al final del tercer quart el marcador era de 67 a 77.

A l’últim quart, els mataronins van seguir sent superiors fins a aconseguir endur-se el partit i, on cal destacar especialment, l’actuació de Marc Forcada, Èric Mañes i Devon Drakeford com a jugadors claus en la victòria mataronina.

Quart 83 – 99 Mataró Parc Boet

Mataró Parc Boet: Vázquez (2), Drakeford (28), Canals (7), Hermoso (5), Naharro (10), Franch (9), Corella (3), Salmerón, Mañes (15) i Forcada (20). 17 de 25 en tirs de 2, 11 de 22 en tirs de 3 i 32 de 40 en tirs lliures.
Parcials: 34-31, 21-22, 12-24 i 16-22.