El Mataró Feimat suma una nova victòria contra el Castellbisbal

Els grocs fonamenten la victòria en una gran segona part on fan efectiva la remuntada

Bàsquet Mataró Feimat - Castellbisbal

Després de perdre la jornada anterior, els nois de Charly Giralt buscaven recuperar a casa el camí de la victòria davant el Castellbisbal, i tot i que el partit no va començar gaire bé per als interessos dels mataronins, al final els grocs, i gràcies a una espectacular segona part, van aconseguir una treballada victòria que els permet seguir més a prop de la part alta que de la baixa.

La primera part el Mataró Feimat mai es va trobar còmode ofensivament, amb moltes dificultats per anotar, una situació que va aprofitar el Castellbisbal per aconseguir una petita diferència al final del primer quart que, seguint amb la mateixa tònica, es va ampliar al segon quart fins al 24 a 32 en arribar al descans.

A la represa el partit va canviar completament, amb un conjunt mataroní disposat a capgirar el marcador, escombrant de la pista al conjunt visitant. El parcial de 22 a 7 ho diu tot, amb un Serratacó que, un cop més, tornava a ser absolutament determinant.

L’últim quart va brillar per l’absència de defenses, però amb l’atac mataroní molt encertat, els de Giralt ja no van perdre la iniciativa en el marcador, aconseguint així la seva sisena victòria de la temporada.

Mataró Feimat 79 – 66 Castellbisbal

Mataró Feimat: Solé (11), Serratacó (23), Cabrera (8), Rodríguez (4), Ventura (6), Viñallonga, Ariño (11), Romero (13), Espiga, Tardio (3) i Ysarn. 17 de 34 en tirs de 2, 9 de 28 en tirs de 3 i 18 de 21 en tirs lliures.
Parcials: 10-14, 14-18, 22-7 i 33-27.